Seitai Shiatsu Perustaidon koulutus 2020

Hyvinvointi ja toisten hoitaminen – ovatko nämä asiat lähellä sydäntäsi?

Mietitkö kenties alan vaihtoa?

Vai etsikö lisätuloa varsinaisen työsi lisäksi?

Vai haluatko auttaa läheisiäsi?

Seitai Shiatsu Perustaidon koulutus voi olla hyvä ratkaisu silloin. Se koostuu neljästä osiosta. Jo eka osion jälkeen pääset harjoittelemaan läheisilläsi ja kavereillasi. Osiot 1-4 on suunniteltu niin, että opit tekemään shiatsu perushoidon koko keholle, ja jo opiskelun aikana voit harjoitella ja nähdä tulokset, sekä asiakkaittesi palautteista että omasta fiiliksestäsi shiatsu-hoitajana. Voit jatkaa osallistumalla syventäviin ja laajentaviin jatko osioihin, ja läpäisemällä diplominäyttökokeen.

Opiskelet rennossa mukavassa ilmapiirissä. Opiskelu on erittäin käytännönläheistä sisältäen paljon parityötä. Ryhmässämme on max 16 ihmistä. Edellisten ryhmien perusteella voi todeta, että meille tulee opiskelemaan eri ikäisiä ihmisiä eri aloilta, hoitoalan kokemuksella tai ilman, ja kaikki ovat viihtyneet hyvin.
Jos aihe siis kiinnostaa ja haluat kokeilla – aloita tammikuussa 2020. Ja jos haluat, voit varata ajan shiatsu-hoitoon ja tutustua opettajaan etukäteen (ajanvaraus: 0400-485 994 Kauko) 

Seitai Shiatsu Perustaidon kurssiohjelma

Osiot 1.-4.

Koulutuksen pääopettaja: Kauko Uusoksa

Kurssipäivä: 10.00-13.00 ja 14.00-17.00 jonka jälkeen on varattu tunti lisäkysymyksille, lisäkertaukselle jne.

Paikka: Studio Dantian, Toini Muonan katu 3, Helsingin Arabianranta

Hinta näkyy jokaisen osion lisätiedoissa.

Ilmoittautumiset: jokaiselle osiolle erikseen. Ilmoittautumalla eka-osiolle, sitoudut neljän osion Perustaidon kurssiohjelmaan.

Kysymyksiä ja tiedustelut: kauko(at)uusoksa.fi tai 0400 485 994

 

18.-19.1. Osio 1.

Hoitoalue: Niska-hartiaseutu

Kehotyötä tekevä kohtaa lähes joka päivä erilaisista kaularanka- ja olkapäävaivoista kärsiviä asiakkaita. Kurssin ensimmäisessä osiossa aloitetaan käytännön lähestyminen Seitai Shiatsun kokonaisrutiiniin tehokkaalla niskan, hartioiden ja käsien käsittelyllä. Jaksossa opitaan alueen Shiatsuhoito, oikea työasento, oman kehon järkevä käyttö ja hierontaotteet niin futonilla lattialla, kuin hierontapöydällä tehden, sekä hoitoalueeseen liittyvät tärkeimmät pisteet.

Viikonloppuna puhutaan myös Seitai Shiatsun periaatteista ja historiasta.

Osion hinta: 210/180€ (sis.alv24%)

15.-16.2. Osio 2.

Hoitoalue: Alaraajat

Viikonlopun aiheena on jalkojen hoito edestä ja takaa, lantioseudun rentouttaminen ja mobilisointi, oikea työasento, oman kehon käyttö hoidossa, sekä opitaan joitakin jalkojen tärkeimpiä pisteitä.

Lisäksi käsitellään Ki energian virtausta kehossa Orientaalisen Hoitotieteen näkemyksen mukaan, Seitai Shiatsu hoitoon liittyen.

Osion hinta: 210/180€ (sis.alv24%)

Osio 3. Päivämäärä varmistetaan myöhemmin

Hoitoalue: Selkä, Vatsa ja Pää

Kolmannessa osiossa opitaan selän, vatsan ja pään alueiden hoito, sekä joitakin niihin liittyviä tärkeimpiä pisteitä.

Puhutaan aiheesta Shiatsu Työnä; kokemuksia ja näkemyksiä Shiatsu terapeutin ammatista ja siihen liittyvistä moninaisista seikoista.

Osion hinta: 210/180€ (sis.alv24%)

Osio 4. Päivämäärä varmistetaan myöhemmin

Hoitoalue: Seitai Shiatsu koko kehon käsittely

Neljännessä jaksossa kootaan palaset yhteen ja opitaan Seitai Shiatsun koko kehon käsittely. Tähän osioon voi osallistua vain osiot 1-3 aikaisemmin suorittanut opiskelija.

Osion hinta: 210/180€ (sis.alv24%)

Pin It on Pinterest