Seitai Shiatsu Peruskurssi 2021

Korona-aikana pidämme ryhmien koot pieninä, max 10 ihmistä. Noudatamme yleisiä turvallisuus-suosituksia. Jos tilanne vaatii, emme peru kurssejamme vaan siirrämme aikataulut kaikille osallistujille uuteen sopivaan ajankohtaan.

Kauko Uusoksa

Peruskurssin ohjelma:

Peruskurssi. 1.osa. 16.-17.1.2021

Hoitoalue: Niska-hartiaseutu

Kehotyötä tekevä kohtaa lähes joka päivä erilaisista kaularanka- ja olkapäävaivoista kärsiviä asiakkaita. Kurssin ensimmäisessä osiossa aloitetaan käytännön lähestyminen Seitai Shiatsun kokonaisrutiiniin tehokkaalla niskan, hartioiden ja käsien käsittelyllä. Jaksossa opitaan alueen Shiatsuhoito, oikea työasento, oman kehon järkevä käyttö ja hierontaotteet niin futonilla lattialla, kuin hierontapöydällä tehden, sekä hoitoalueeseen liittyvät tärkeimmät pisteet.

Viikonloppuna puhutaan myös Seitai Shiatsun periaatteista ja historiasta.

Osan hinta: 210€ (sis.alv24%)

ilmoittautumalla eka osalle, sitoudut maksamaan koko Peruskoulutuksen hinnan (4×210=840EUR).

*******************************

Peruskurssi. 2.osa. 13.-14.2.2021

Hoitoalue: Alaraajat

Viikonlopun aiheena on jalkojen hoito edestä ja takaa, lantioseudun rentouttaminen ja mobilisointi, oikea työasento, oman kehon käyttö hoidossa, sekä opitaan joitakin jalkojen tärkeimpiä pisteitä.

Lisäksi käsitellään Ki energian virtausta kehossa Orientaalisen Hoitotieteen näkemyksen mukaan, Seitai Shiatsu hoitoon liittyen.

Osan hinta: 210€ (sis.alv24%)

*********************************

Peruskurssi. 3.osa. 27.-28.3.2021

Hoitoalue: Selkä ja Vatsa.

Kolmannessa osiossa opitaan selän ja vatsan hoito, sekä joitakin niihin liittyviä tärkeimpiä pisteitä.

Puhutaan aiheesta Shiatsu Työnä; kokemuksia ja näkemyksiä Shiatsu terapeutin ammatista ja siihen liittyvistä moninaisista seikoista.

Osan hinta: 210€ (sis.alv24%)

*********************************

Peruskurssi. 4.osa. 17.-18.4. 2021

Hoitoalue: Seitai Shiatsu koko kehon käsittely

Neljännessä jaksossa kootaan palaset yhteen, opitaan lisää niskan ja pään käsittelyä, hoidon lopetus, eli opitaan Seitai Shiatsun koko kehon käsittely. Tähän osioon voi osallistua vain osiot 1-3 aikaisemmin suorittanut opiskelija.

Osion hinta: 210€ (sis.alv24%)

 

Pin It on Pinterest