TOIMITUSEHDOT

 

Verkkokaupan tiedot

Verkkokaupan pitäjä on Elämän tyyli tmi, y-2086697-9, 00560 Helsinki

Vastuuhenkilö: Uusoksa Elena

Yhteystiedot: elena@uusoksa.fi, 040-1421414

 

Tilaaminen ja hinnat

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu valitsemalla tuote verkkokaupan valikoimasta ja lisäämällä sen ostokoriin. Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV kanta ja näkyvät selkeästi tilauksen ja yhteenvedon yhteydessä. Vahvistamalla valintansa ja maksamalla tilauksensa, asiakas hyväskyy toimitusehdot, hinnat ja toimitustavan.

 

Toimitustavat

Verkkokaupan tuotteita myydään Suomen alueella ja toimitetaan seuraavasti: digitaaliset tuotteet toimitetaan heti tai 24 tunnin sisällä; fyysiset tuotteet toimitetaan asiakkaan kanssa sovitulla tavalla käyttäen Posti- tai Matkahuolto-palvelut.

 

Maksutavat

Verkkokaupassa on käytössä Checkoutin tarjoamat maksutavat: verkkopankkien kautta, luottokorttimaksut, lompakot esim. MobilePay, lasku tai osamaksu esim. Mash tai Jousto. Asiakas tekee itse maksutavan valinta tuotteiden ostamisen vaiheessa.

Yhteystiedot:

Checkout Finland Oy

Eteläpuisto 2 C, 33200 Tampere

Y-tunnus 2196606-6

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@checkout.fi
0800 552 010 (0,00 €/min+ppm)
Ma–su klo 6–23 (paitsi juhlapyhinä)

 

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy, joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Checkoutin verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Checkout Finland OyCheckout Finland Oy välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Checkout Finland Oy:sta: https://checkout.fi/

 

Reklamaatiot ja palautukset

Jos tuotteiden toimituksessa tai käytössä ilmenee ongelmia, asiakkaan on otettava yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse (yhteystiedot ylhäällä).

Käyttämättömillä ja myyntikunnossa olevilla fyysisillä tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus laskien siitä päivästä, kun lähetys on vastaanotettu.

Digitaalisilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Varaus- ja/tai kurssimaksut palautetaan seuraavasti: jos peruutus tulee 30 päivää ennen kurssin alkamispäivää niin palautetaan 90% maksusta; myöhemmin tulleesta peruutuksesta ei palautusta.

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest