Haluatko saada ajankohtaista tietoa ensimmäisten joukossa? - liity postituslistallemme!

Järjestämme Vesannolla Pohjois-Savossa vuosittaisia kesätapahtumia, joista traditioiksi ovat jo muodostuneet erilaisia harjoituksia käsittävä CHI KUNG KESÄLEIRI, sekä aihetta syvemmältä luotaava NEIDAN SYMPUSIUM

Lue lisää ja ilmoittaudu

KESÄLEIRILLE

Lue lisää ja ilmoittaudu

NEIDAN SYMPOSIUM

Mitä leirillä tapahtuu?

Chikung-kesäleiri Pohjois-Savossa

Metsä Chi Kung leiri pidetään kerran vuodessa Pohjois-Savon kauniissa maisemissa Sonkarin järven rannalla Vesannolla. Jo traditioksi muodostunut tapahtuma luonnon keskellä vietti 10-vuotispäiviään 2020. Tänäkin kesänä 2021 kokoonnutaan Vesannon Sonkarilla chikungin merkeissä. Tule mukaan avaamaan kesäkausi iloisten vetäjien, hyvien harjoitusten ja mukavien ihmisten parissa.

Ohjelmassa on erilaista luontokeskeistä Chi Kungia, itsehoitoa, energisöiviä ja rentouttavia liikesarjoja, sekä hiljaisia sisäisen maailman harjoituksia.

Leirin aikana opitaan mm. muinaisia Chi Kung harjoitteita ja koetaan ihmisen ja häntä ympäröivän luonnon välinen yhteys. Porukassa treenaaminen on aina mukavaa, ja aikaa jää halutessaan myös yksinoloon ja omaan meditaatioon kesäisen järvimaiseman sylissä.

Majoitus järjestetään aivan kauniin Sonkarin järven rannalla sijaitsevissa kesämökeissä, joissa on tietenkin suomalaiseen tapaan puilla lämmitettävä sauna ja uintimahdollisuus. Vene rannassa takaa ajanvietettä myös soutelusta ja mahdollisesti kalastuksestakin kiinnostuneille.

Kesä on aluillaan, luonto kauneimmillaan ja yöttömän yön aikana ei tarvitse nukkuakaan niin paljoa. Liikenteen melua ei kuulu; pikkulinnut pitävät huolen lähes tauottomasta taustamusiikista, ja muistuttaa meille mistä mekin olemme tulleet. Voi rentoutua ja tuntea uutta voimaa kuin syntyisi uudestaan. Tervetuloa mukaan!

QIGONG KESÄLEIRI 2021

Vuosi vaihtui rotasta härkään ja kierros jatkuu. Maapallo kotimme on noin kaksikymppinen iältään galaktisin vuosin laskettuna. Vaikka kuljimmekin auringon kanssa jälleen yli seitsemän tuhatta miljoonaa kilometriä matkaamme galaksin ympäri viimeeksi kuluneen vuoden aikana, niin mikään muu kuin vuodenajat eivät näytä muuttuneen.
Eikä Kesäleiri Vesannollakaan ole muuttunut 🙂 11.-13.6. pidämme monipuolisen Qigong tapahtuman Pohjois Savon kauniissa maisemissa puhtaan järven rannalla Vesannolla. Jos tilanne helpottuu ja maailma jälleen normalisoituu, niin Tanida Warabi sensei Japanista on mukana ohjaamassa.
Majoitus on järvenrantamökeissä, saunoineen ja veneineen. Lisäksi on mahdollisuus yöpyä majoitustiloissa Vesannon kylällä.
Tarkempi ohjelmasisältö valmistuu tuota pikaa, mutta kokolailla aikaisemman sapluunan kanssa mennään, eli paikalle voi tulla vaikka jo viikolla, jos haluaa jonkun päivän vain nauttia luonnon rauhasta. Kurssipäivänä perjantaina 11.6. 12.00 lähtien saapuminen, ja harjoitukset alkavat 17.00. Lauantaina on aktiivisempi harjoittelupäivä, ja sunnuntaina lopetamme pian puolen päivän jälkeen, mutta paikalle voi jäädä vielä saunomaan ken haluaa. Jos haluaa viettää muutaman lisäpäivän Suomen kesäisessä luonnossa kurssin jälkeen, niin sekin järjestyy, ja eiköhän jotain ohjelmaakin keksitä 🙂

Majoitus: 35€/yö kurssiaikana

Kurssimaksu: 90€.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut Kaukolta uusoksa@hotmail.com ja/tai 0400485994

Voit ilmoittautua myös verkkokauppamme kautta

Kesäleiri Sonkarilla 2021 – Shiatsu. Chikung. Hieronta. Kurssit ja koulutukset. (uusoksa.fi)

Tässä alustava suunnitelma. Muutokset hyvin todennäköisiä:

11.6. Perjantai
Saapuminen 12.00 alkaen
17.00-18.30 Aloitus Shuaishou. Xinfenzhi Tuna Gong; Gui Shen He Qi Tuna Gong. Taiji Qigong Liuduan Xian

Käsien heilutus. Hengitysharjoitus. Mestari Zhou Ren Fengin Kuusi Valintaa
Iltasauna

12.6. Lauantai
8.00-9.00 Aamun Viiden Elementti Vaiheen Avaus. Taiji Keppi tutustumis liikkeet
Yhteinen aamiainen
11.00-13.00 Waidan harjoitus ympäröivässä luonnossa
16.00-18.00 Iltaharjoitus: Taiji Keppi alkuliikkeet. Lyhyt laskemisharjoitus.
Illanviettoa

13.6. Sunnuntai
8.00-9.00 Aamun Avaus kuten edellä
Yhteinen aamiainen
11.30-14.00 Harjoituksia
Loppusauna

III Neidan Symposium 2021
Qigongin historia ja Shamanismi 23.-25.7.
Kulttuuriantropologi Anzori Barkalaja ja Kauko Uusoksa

Ohjelmassa luentoja, keskustelua ja harjoitteita erilaisista näkökulmista qigongista, sekä obinugrilaisista ja polynesialaisista shamanistisista menetelmistä yleisesti ja erikseen
Kurssikieli: Suomi
Paikka: Vesanto
Aika: Pe 23.7. 17.00 – Su 25.7. 14.00
Hinta: 90€
Mökkiyöpyminen: 70€; Sitovat mökkipaikkavaraukset 12.7. mennessä
Tiedustelut Kaukolle: uusoksa@hotmail.com tai 0400485994

Anzori on tutustunut useilla käynneillään Hanti-Mansiassa Länsi-Siperiassa Obinugrilaiseen shamanismiin. Hän on tutkinut myös Itämeren kansojen luonnonuskontojen menetelmiä, sekä orientaalista energiatyöskentelyä. Kurssilla hän esittelee näistä muodostamaansa synteesiä sanoin ja harjoituksin.

Kauko on opiskellut orientaalisten menetelmien lisäksi Polynesialaisia Huna-menetelmiä Hawai´illa Ed Ka´iwin ja Serge Kingin johdolla. Viikonlopun aikana Qigong Neidan harjoitusten lisäksi hän kertoo opiskelemastaan Kahuna Pule linjasta, joidenkin harjoitteiden kanssa.

Pin It on Pinterest