FysioShiatsu

Tuhansien vuosien perinteet yhdistettynä nykyajan lääketieteeseen.

Joskus vuonna 2002 tutustuin Reiki-energiahoitomenetelmään ja siitä alkoi minun hoitajan-ura. Viiden vuoden sisällä valmistuin Reiki-Masteriksi, kävin eka shiatsu-kurssilla ja aloitin hierojan opinnot. Nykyän olen Koulutettu Hieroja, shiatsu-terapeutti, teen  länsimäistä akupunktiota (Dry Needling). Kehon hoito on monivivahteinen asia. Ja minun näkökulmasta, fyysinen keho ja energiakeho ovat ihmisen toinen toisesta riippuvaisia asioita, siksi minun hoidotkin ovat aika kokonaisvaltaiset.

EnergiaMaailma on läsnä elämäni jokaisessa päivässä. Kuitenkin Koulutetuna Hierojana, luontevampi ajattelen kehon fysiologia ja anatomia. Ja siksi minun shiatsu-tyylistä on muodostunutkin jotain omanlaista. En ajattele akupisteitä, enkä energiakanavia (meridiaaneja) vaan lihaksia, luita, niveleitä, verisuonia, hermostonkulkua jne.

Näin syntyikin minun tapani tehdä shiatsuhoitoja. En siis halua luoda mitään “uutta ja mullistavaa”. Tuon vaan esille omia löytöjä ja oivalluksia, keinoja hoitaa keho shiatsun avulla käyttäen shiatsun vanhoja hyviä perinteitä ja nykyajan hieronta.

Pin It on Pinterest